pinsefrokost menu ud af huset

Bestil Pinsefrokost eller brunch til Pinse 2024

MENUKORT - BESTIL HER !

 

Mad ud af huset - Landsdækkende Diner Transportable - Mad til pinse - åbent hele pinsen

Byd din familie og venner på en dejlig mad i Pinsen. Du vælger selv om det skal være en traditionel pinsebuffet, Pinsebrunch, Pinsemiddag, Pinsemenu eller en Pinsefrokost. Du kan slippe for besværet og alle indkøb ved at bestille en pinsebrunch, pinsefrokost eller en Pinsebuffet lige til at sætte på dit Pinsebord. Smagen af god mad kan være med til at forsøde Pinsen 2024 og oplevelsen af at kunne slippe for alt besværet. Vi holder åbent hele Pinsen. Kokkens Buffet tlf. 72302005.

Hvad spiser man til en pinse? Se vores bud på en pinsebrunch, pinsefrokost menu, pinsebuffet eller Pinsemiddag til din Pinsefest.

Se hele Kokkens Buffet Menukort til pinse 2024 her

Pinsen har egentlig ikke nogen tradition, hvad angår mad, men de fleste forbinder pinsen med pinsefest og brunch til pinsemorgen. Invitér familie og venner på en rigtig dejlig pinsebrunch fra kokkens Buffet. Så skal du ikke stå i køkkenet og handle ind hele Pinsen. Mangler du idéer til, hvad du skal sætte på bordet til Pinse? Så lad dig inspirere af ovenstående tilbud og sammensæt så din helt egen pinsemenu. Suppler din pinsemad evt. med godt brød og noget sødt til kaffen.

Vi leverer Pinsefrokost ud af huset i hele pinsen til alle store og små byer i og omkring...

Pinsefrokost ud af huset i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her