Opsætning til Buffet

Få Inspiration til Opbygning af en buffet her...

Husk at tage hensyn til retternes placering og stil buffet retterne logisk, så gæsterne oplever et naturligt flow når de skal op til buffeten og forsyne sig. Husk at sætte salater, dressing og kolde buffet-retter i begyndelsen af buffeten, så gæsterne afslutter buffet-køen med de lune retter. Placere evt. brød og smør på toppen af en buffet. Husk drikkevarer, salt og peber rundt ved gæsternes borde.

En flad buffet bordopdækning i kun 1 niveau kan være lidt trist at se på, det virker ikke ligeså indbydende som en bordopdækning som er opbygget i flere niveauer.

Inspiration til fadpynt

Sådan kan du anrette en lækker og farverig buffet

Du kan selv have stor indflydelse på den oplevelse du skaber til dine gæster. 

Pynt på en buffet kan være blomster, troldegrene, balloner, frugt eller pynteting. Du kan lave din egen fadpynt, i de farver du ønsker der skal være temaet til din fest. F.eks. kan du tage ejerskab på en fave eller et tema på din buffet.

Inspiration til farver og pynt

Inspiration til farver og pynt:

Som vært eller værtinde har du selv indflydelse på at opbygge og anrette en indbydende og lækker buffet til bestemte anledninger og fester. Du kan vælge et farve tema på din buffet som passer til farverne på bordene, eller vælge at lave en opbygning i flere etager.

Buffetbordet kan opstilles dagen i forvejen, så buffet-retterne bare skal sættes på buffetbordet, når maden ankommer med chaufføren. Husk Ta´bestik til alle fadene samt adgang til håndsprit.