Skal du holde barnedåb og vil du have Buffet til dine gæster?

2 slags hele stege samt 5 slags tilbehør.

Så se lige her, vi har catering mad ud af huset til barnedåb og fester. Kokken har sammensat et tilbud på en spændende stegebuffet som indeholder hele stege samt tilbehør. Maden er færdiglavet og anrettet, så det er let med gæster. Alle priser er oplyst excl. levering og energi gebyr.

Så nyd tiden, og lad Kokkens Buffet hjælpe dig med mad ud af huset, så du kan slappe af og hygge dig sammen med dine gæster. Bestil fra vores landsdækkende diner transportable mad ud af huset til din barnedåb. Minimum 10 kuverter.

DKK138
DKK126,00

   
Buffet til barnedåb kun 126,-. Bestil mad ud af huset. Tlf. 72302005 vi bringer maden lige til døren, og henter selv de lånte fade og skåle efter festen.

Denne barnedåbs buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din barnedåbsbuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din barnedåbs buffet frem til 8 dage inden dåben.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på dagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet buffet til din barnedåbs fest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter