buffet under 200 kr.

Festmad ud af huset under 200 kr. Se TILBUD.

- Bestil Festmad fra vores Landsdækkende diner transportable. Tlf. 72302005. 

Bestil mad ud af huset fra vores Landsdækkende diner transportable - Catering til private fester. Klik på de enkelte buffeter nedenfor for at læse mere og bestille. Når du har sendt din bestilling her via hjemmesiden, får du først en kort mail med en kvittering på at du har bestilt. Derefter modtager du en mail inden for 24 timer, hvor der er vedhæftet en udførlig ordrebekræftelse og en faktura. Book nu og betal senere. Minimum 10 kuverter.

Har du spørgsmål, kan du skrive til info@kokkensbuffet.dk eller ringe til os på tlf. 72302005. Du kan også bestille telefonisk på samme nummer. Der er åbent mandag til lørdag kl. 9:00-18:00 og søndag kl. 9:00-14:00.

BUFFET Tilbud under 200 kr. pr. kuv.

 

Ring og hør hvad vi kan gøre for dig og dine gæster Tlf. 72302005. Mad ud af huset - Landsdækkende Diner Transportable. Bragt til dig, om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, Kokkens Buffet leverer lige til køkkenbordet - det er da nemt. 

Indtil 8 dage før leveringsdagen kan du ændre eller annullere hele bestillingen ved at ringe eller skrive til os, du modtager en ny bekræftelse ved ændring. Bemærk: Ordren er bindende 8 dage inden leveringsdatoen. En annullering af ordren skal foregå via mail, du modtager en kvittering på en annullering via email. Ordren Annulleres ikke automatisk ved manglende indbetaling, da der kan betales på festdagen.

Kokkens Buffet leverer mad ud af huset alle ugens dage, også søn- og helligdage. Vi har et stort udvalg af hjemmelavet mad – klar til servering og perfekt til et pragtfuldt festmåltid. Der kan bestilles til minimum 10 kuverter. Alle de oplyste priser er excl. levering.
Festmad til Receprion - Fødselsdag - Barnedåb - Konfirmation - Bryllupsdag - Private Fester

Buffet under 200 kr. Festmad til alle slags fest i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland.
Vi leverer mad ud af huset til alle store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, Ringsted, Lejre, Solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se vores leveringspriser her