Det moderne valg - Bryllupsbuffet

bryllupsbuffet det moderne valg

Bryllupsbuffet spreder hygge. Den helt store fordel med en bryllupsbuffet, er at man får mulighed for at vælge flere forskellige retter, frem for kun én ret.

Med en bryllupsbuffet får man mulighed for at vælge flere forskellige retter både til forret, hovedret og dessert.

Bryllupsbuffet hitter - I dag er det slut med E-borde, U-Borde, Hestesko og Højborde. Til et bryllup i dag dækker man op på mindre borde. F.eks. runde borde eller ovale borde. Denne bordopstilling inviterer til hygge og giver en mere afslappet stemning til et bryllup.

Flere og flere brudepar, vælger at bryllupsmenuen skal bestå af en lækker bryllupsbuffet, med flere forskellige retter. Retterne anrettes af flere omgange. Man vælger at servere en eller flere forretter, herefter går gæsterne op til en bryllupsbuffet, efterfulgt af en eller flere desserter.

Bryllupsbuffeten er med til at gæsterne mødes på kryds og tværs af bordene og med en bryllupsbuffet får gæsterne mulighed for, at bevæge sig rundt mellem hinanden.

Bryllupsbuffet med ekstra hensyn til den kræsne gæst - Vælger I enbryllupsbuffet til jeres bryllup, får I mulighed for at tage hensyn til hvad I, hver i sær, godt kan lide, og hvad jeres gæster ikke kan tåle af mad.

Man kan også til et bryllup, være næsten helt sikker på, at én eller flere af jeres gæster, ikke kan lide f.eks. fisk, ikke kan tåle sukker, nødder eller noget helt andet allergi.

Når I vælger buffet, til jeres bryllup, bliver det meget lettere at sammensætte en bryllupsmenu, som passer til alle jeres ønsker og behov. Er der noget man skal være særlig opmærksom på til dem som har allergi, kan man lave små menukort, til hver ret, hvor gæsterne kan læse, hvad der er i de forskellige retter.

Skal I have buffet til jeres bryllup? Kontakt os på 72302005 – Vi sammensætter også special bryllupsbuffet efter jeres ønsker og behov.

Kokkens Buffet Team

Tlf. 72302005