festmad 2 retter

2-retters menu ud af huset

Skal du holde fest, og vil du serverer en 2-retter festbuffet eller menu til dine gæster. Se tilbud på en 2-retters festmenu. Anbefales til fødselsdag, barnedåb eller konfirmations fest.

Bestil Festmad fra vores Landsdækkende diner transportable. Tlf. 72302005. 

Catering til private fester. Klik på de enkelte buffeter nedenfor for at læse mere og bestille. Når du har sendt din bestilling her via hjemmesiden, får du først en kort mail med en kvittering på at du har bestilt. Derefter modtager du en mail inden for 24 timer, hvor der er vedhæftet en udførlig ordrebekræftelse og en faktura. Book nu og betal senere. Minimum 10 kuverter.

Festmad med 2-retter

Ring og hør hvad vi kan gøre for dig og dine gæster Tlf. 72302005. Se hele vores menukort 

Indtil 8 dage før leveringsdagen kan du ændre eller annullere hele bestillingen ved at ringe eller skrive til os, du modtager en ny bekræftelse ved ændring. Bemærk: Ordren er bindende 8 dage inden leveringsdatoen. En annullering af ordren skal foregå via mail, du modtager en kvittering på en annullering via email. Ordren Annulleres ikke automatisk ved manglende indbetaling, da der kan betales på festdagen.

Kokkens Buffet leverer mad ud af huset alle ugens dage, også søn- og helligdage. Vi har et stort udvalg af hjemmelavet mad – klar til servering og perfekt til et pragtfuldt festmåltid. Der kan bestilles til minimum 10 kuverter. Alle de oplyste priser er excl. levering. 

2-retter menu eller buffet til alle slags fest i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland.

Vi leverer mad ud af huset til alle store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, Ringsted, Lejre, Solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se vores leveringspriser