FROKOST
firmajulefrokost ud af huset

Bestil en rigtig lækker Dansk firmajulefrokost

10 x julefrokost retter

De fleste julefrokostretter er anrettet i skåle og på fade, klar til et veldækket bord, der er kun få forberedelser, som gør det nemt at samle både kollegaer, familie og venner til en rigtig hyggelig traditionel dansk julefrokost. Kun kr. 299,- pr. kuv. excl. lev. lev. og Energi Gebyr. Ønskes større sortiment tillægges pr. del kr. 15,-

DKK299,00

   

Bestil din Firmajulefrokost ud af huset her

- Landsdækkende diner transportable Mad til julefest. Julefrokost til private, offentlige institutioner og virksomhedsarrangementer

Denne julefrokost kommer klar til servering. De fleste juleretter er anrettet på fade og i skåle klar til en julebuffet. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter juleretterne på din julebuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden julefrokosten. Minimum 20 kuverter.

Du kan betale for maden via mobilepay eller EAN, via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet julefrokost til din julefest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Levering i hele landet, Sjælland, Jylland og Fyn.

Mad ud af huset - Relaterede produkter