BUFFET
mad ud af huset tærte

Perfekt til en festlig forsamling med buffet ud af huset.

2 x hele stege, 1 x tærte, 7 x tilbehør.

Vi har sammensat et tilbud på en Buffet med 10 forskellige buffetretter. Til denne Grønne Buffet kan du tilkøbe en eller flere af vores tilbud á kun kr. 20,- pr. kuv. 

Bestil den grønne buffet ud af huset til din næste forsamling med gæster. Vi har sammensat et godt tilbud på en Buffet med 10 forskellige slags retter. Til denne Grønne Buffet kan du tilkøbe en eller flere af vores tilbud á kun kr. 20,- pr. kuv. Prisen er oplyst excl. levering og energi gebyr.

DKK152
DKK129,00

   

Forsamlings Buffet ud af huset - Tlf. 72302005 - Landsdækkende Diner Transportable

Bestil denne lækre Buffet til din festlige forsamling med gæster. Det er nemt med mad udefra. Få festmad til din fest og slip for en masse arbejde og madspild.

Bestil en færdiglavet Grøn Buffet fra vores landsdækkende diner transportable. Denne Grønne Buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse.

Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din buffet. 

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden festen. Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. 

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet buffet til din fest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet. Min. 10 kuverter.

Mad ud af huset - Relaterede produkter