TEMAFEST
Græsk buffet ud af huset

Skal du holde en græsk temafest, bestil Græsk buffet her

3 x kød/stege retter, 8 x tilbehør. 

Kokken har sammensat en rigtig lækker Græsk inspireret Buffet med mange forskellige eksotiske retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris. Kun kr. 175,- pr. kuv. excl. levering og energi gebyr. En buffet som sender gæsternes tanker på ferie i det græske øhav. Kokkens´s Græske Buffet er med 11 forskellige retter som tager udgangspunkt i det Græske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en græsk temafest. Minimum 10 kuverter.

DKK207
DKK175,00

   
Kokkens Græsk Buffet ud af huset - Få græsk festmad lige til døren

Bestil Græsk inspireret Buffet med eksotiske retter, Græsk mad som sender gæsternes tanker på ferie i det græske øhav. 

Kokkens´s Græske Buffet er med 11 forskellige retter som tager udgangspunkt i det Græske køkken, dog med hensyn til de danske ganer og smag. så der er noget for enhver smag til en super god pris. Kun kr. 175,- pr. kuv.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable.Det skal være let at holde en græsk temafest.

Denne Græsk Buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din Græsk buffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

 

 

 

Mad ud af huset - Relaterede produkter