Udbringning af julefrokost til private fester og virksomhedsarrangementer. Landsdækkende Diner Transportable. Tlf. 72302005

Det perfekte valg til en nem julefrokost. Vi tilbyder traditionelle julefrokostretter til en hyggelig familiebegivenhed eller julearrangement. Find din favorit julemad mellem alle vores julefrokost tilbud. Du har også mulighed for at kombinere din egen julefrokost menu, så bestemmer du selv dit udvalg af juleretter og vælger selv hvilken pris på din julefrokost buffet. 

Du kan vælge mellem alle vores nedenstående juletilbud med bl.a. en rigtig lækker dansk julefrokost buffet eller en traditionel julemiddag til juleaften eller mortensaften. Vi ser frem til at måtte hjælpe dig til dine julesammenkomster.Det er nemt at bestille julefrokost ud af huset, du vælger bare en af ovenstående julefrokost buffeter, og skiver hvor mange i forventer at blive og så er du næsten i mål. 

Kokkens Buffet.dk har et stort og lækkert udvalg af julefrokost retter. Vores julefrokost menuer kan både nydes ved en firma julefrokost fest eller en privat julefrokost fest med venner og familie. Vores julefrokost retter er lavet efter danske opskrifter, og efter et udvalg af traditionelle julefrokost retter. Vi ser frem til at hjælpe dig med mad til jeres julefrokost.

julefrokost ud af huset
Få Julefrokost lige til døren. Stort udvalg og fodt tilbud på julemad. ​Se hele vores Menukort her

Vores julefrokostbord indeholder mange af de danske traditionelle julefrokost retter, som bl.a. Sild med hjemmelavet karrysalat, Æg & rejer og Ribbensteg med rødkål. Du kan selv vælge ud fra vores store sortiment af valgfriejulefrokost retter med tilbehør og pynt. Du har masser af muligheder for at sætte dit eget præg på sammensætningen af din julefrokost. Du kan vælge på kryds og tværs af vores julefrokost retter og tilbud. Men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at både du og dine kollegaer eller familie får en smagfuld og hyggelige julefrokost.

Kokken har sammensat en dejlig julefrokost buffet ud af huset som kan bruges til store firma julefrokoster eller den mindre julefest i privaten. Om det skal være nemt, billigt eller dyrt så har vi det hele. Vi har julebuffet, juleplatter eller den helt storre firmajulefrokos menu.

Bestil julefrokost ud af huset -  Julefrokost Buffet Tilbud:

Vi har også åbent 1. & 2. juledag 

Bestil mad til Mortens aften og Juleaften - Se julemenu Tilbud:

Kokkens Buffet - Julefrokost menu og buffet ud af huset

Bestil nu, du kan ændre i kuvert antal frem til 8 dage inden julefrokosten bestil her eller send mail på info@kokkensbuffet.dk - Tlf. 72302005

Julefrokost ud af huset 2023

Kokkens buffet tilbyder julefrokost ud af huset, der bringer den autentiske julestemning og lækre traditionelle retter direkte til dig og dine gæster. Vores julefrokost mad og leveringsservice er designet til at gøre det nemt og bekvemt for dig at fejre julen uden for meget besvær med forberedelser og indkøb.

Vores juleretter til julefrokost er klassiske julemenuer, der vil vække minder om traditionelle julefrokoster. Vi tilbyder et bredt udvalg af retter, herunder hvide sild og hjemmelavet karrysalat, paneret fiskefilet med remoulade, ribbenssteg med rødkål, medisterpølse, æg og rejer, brunede kartofler, ris a la mande og meget mere. Vores julemad er lavet af gode og lækre ingredienser og tilberedt med omhu for at bevare den gode smag og kvalitet til prisen.

Vores mål er at sikre, at du og dine gæster kan nyde en hyggelig julefest med julefrokost retter som er nemme at håndtere samt lige til at sætte på en julebuffet.

Vores julefrokost kan tilpasses efter dine ønsker. Du kan vælge mellem forskellige julebuffet retter og tilføje ekstra juleretter efter dit ønske. Vi kan også imødekomme eventuelle krav til udvalget af rettet på vores julemenuer og oplyse omkring allergier for at sikre, at alle kan deltage i festlighederne.

Bestilling af julefrokost ud af huset er enkelt. Du kan book online i vores webshop eller kontakte os for at dele dine ønsker. Vi vil hjælpe dig med at sammensætte den perfekte julemenu og give dig en pris ud fra dine ønsker. Du betaler først 4 arbejds dage før festen.

Bestil vores julefrokost og lad os bringe den autentiske julemad direkte til dig. Slap af og nyd julen med dine nærmeste uden bekymringer om madlavning og indkøb. Kontakt os i dag Tlf. 72302005, og lad os være en del af din julefejring.

Glædelig jul

Ønskes du af Kokkens Buffet

Bestil julefrokost ud af huset fra Kokken Buffet diner transportable. Vi leverer julefrokost ud af huset i hele danmark til Hr. og Fru Danmark. Skal du bruge julemenu, julebuffet eller juleplatte har vi det hele. Vi har forskellige priser og størrelser på vores julebuffeter. Jo flere forskellige juleretter jo større mængde julemad bestiller du. Husk vi levere mad ud af huset også 1. og 2. juledag. Minimum 10 kuverter.

Vi leverer julefrokost ud af huset i hele landet...

Julefrokost ud af huset i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her