Julemenu med ris a la mande

Perfekt til tallerken anretning til større foreninger eller lign. arrangementer. Kan bestilles fra 15 kuv. 2 x juleretter ud af huset. Bestil denne lækre julemenu med alle de traditionelle juleretter. Alle priser er oplyst excl. levering og Energi Gebyr. Kokken Buffet har lavet denne sammensætning til de danske julefrokost 2023. Bestil din julefrokost menu hos vores landsdækkende Diner Transportable. 

1 x Julemenu incl. Ris a la mande

DKK169,00

   

Julemenu med ris a la mande

Bestil din julefrokost menu ud af huset 

- Landsdækkende diner transportable Mad til julefest. Julefrokost til private, offentlige institutioner og virksomhedsarrangementer

De fleste juleretter er i skåle klar til en tallerken anretning. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter juleretterne på din julemiddag. Denne menu egner sig ikke til en buffet. Der kommer hele stege som i selv skal skære i skiver. Vi kan brune de brune kartofler, hvis i ikke har muligheden selv. Dog er kvaliteten bedst, hvis i selv gør det. Sukker og smør er med til det og kartoflerne er kogt.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden julefrokosten.

Du kan betale for maden via mobilepay eller EAN, via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet julefrokost til din julefest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Levering i hele landet, Sjælland, Jylland og Fyn.

Mad ud af huset - Relaterede produkter