Skal du holde barnedåb og vil du have en 3-retters dåbs Buffet 

1 forret 3 slags hele stege samt 4 slags tilbehør og 1 let dessert.

Så kan jeg anbefale denne lækre 3-retters buffet til jeres barnedåb eller navngivnings fest. Kokken har sammensat et tilbud på en spændende buffet incl. forret og en let dessert. Maden er færdiglavet og anrettet, så det er let med gæster.

Så nyd tiden, og lad Kokkens Buffet hjælpe dig med mad ud af huset, så du kan slappe af og hygge dig sammen med dine gæster. Bestil fra vores landsdækkende diner transportable mad ud af huset til din barnedåb. Alle priser er oplyst excl. levering og energi gebyr. Minimum 10 kuverter.

DKK205
DKK167,00

   

3-retters Buffet til barnedåb og navngivning

Bestil mad ud af huset hos Kokkens Buffet, vi bringer maden lige til døren, og henter selv de lånte fade & skåle efter festen.

Denne 3-retters barnedåbs buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din barnedåbsbuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din barnedåbs buffet frem til 8 dage inden dåben.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på dagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet forret, buffet og dessert til din barnedåbs fest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter