BUFFET
julebuffet med hele stege ud af huset

Bestil en Luksus julebuffet med julens favoritter lige til døren

Hele stege, og buffet tilbehør

Kokken tilbyder en lækker julebuffet med mange forskellige buffet retter. Kokken er i julestemning og tilbyder denne julebuffet til en rigtig god julepris KUN kr. 168,- pr. kuv. excl. levering og energi tillæg. Så bestil din julebuffet hos os, og nyd denne julebuffet sammen med dine gæster. Vi bringer mad ud af huset i hele landet. Vi holder åbent i hele julen, også 1. og 2. juledag. Du kan bestille ekstra retter for kun kr. 15,- pr. del. Bestil hele denne julebuffet med alle disse lækre Buffet retter

DKK186
DKK168,00

   

Julebuffet med hele stege ud af huset - Det skal være let at holde en julefest.

Vi tager stadig imod bestillinger 1. & 2. juledag, hvis du afhenter selv i vores Århus afdeling. 

Denne julebuffet kommer klar til servering. De fleste juleretter er anrettet på fade og i skåle klar til en julebuffet. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter juleretterne på din julebuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden julefrokosten. Minimum 10 kuverter.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet julebuffet til din julefest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter