FROKOST
julefrokost ud af huset

Julefrokost Tilbud - Mad ud af huset til private fester

6 x julefrokost retter

Her kan du bestille en rigtig lækker julefrokost med 6 forskellige julefrokostretter til en rigtig god julepris 134,- pr. kuv. excl. lev. og Energi Gebyr. Vi holder åbent i hele julen, julefrokosten leveres uden brød og smør. Du kan bestille ekstra retter for kun kr. 15,- pr. del. Bestil hele denne julefrokost med alle 6 Julefrokostretter

DKK147
DKK134,00

   

Kokkens julefrokost tilbud ud af huset - 6 julefrokost retter til julebuffet

Bestil en dansk traditionel julefrokost. Denne Julefrokost leveres uden brød og smør. Det skal være let at holde en julefest.

Denne julefrokost kommer klar til servering. De fleste juleretter er anrettet på fade og i skåle klar til en julebuffet. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter juleretterne på din julebuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden julefrokosten. Minimum 10 kuverter.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet julefrokost til din julefest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter