FROKOST
JULEFROKOST UD AF HUSET

Bestil en Traditionel Julefrokost ud af huset 

7 x juleretter ud af huset

Bestil denne lækre julebuffet med alle de traditionelle juleretter. Kokken Buffet har lavet denne sammensætning til de danske julefrokost 2023. Bestil din julefrokost hos vores landsdækkende Diner Transportable. Kr. 166,- pr. kuv. ex. lev. og Energi Gebyr.

DKK166,00

   

Kokkens Traditionel julefrokost ud af huset - Det skal være let at holde en julefest.

Denne traditionelle julefrokost kommer klar til servering. De fleste juleretter er anrettet på fade og i skåle klar til en julebuffet. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter juleretterne på din julebuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden julefrokosten. Minimum 10 kuverter.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet julefrokost til din julefest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter