FROKOST
luksus julefrokost ud af huset

Bestil Kokkens Luksus julefrokost lige til døren

8 x lækre juleretter 

Du kan her bestille en rigtig lækker Dansk traditionel julefrokost til kun kr. 179,- pr. kuv. excl. levering og energi gebyr. Vores frokostretter er anrettet i skåle og på fade, klar til et veldækket bord, der er kun meget få forberedelser, som gør det nemt at samle både familie og venner til en rigtig hyggelig dansk julefrokost. Julefrokosten leveres excl. brød og smør. Vi har åbent i hele juleferien.

DKK207
DKK179,00

   

Luksus julefrokost ud af huset - Det skal være let at holde en julefest.

Denne julefrokost kommer klar til servering. De fleste juleretter er anrettet på fade og i skåle klar til en julebuffet. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter juleretterne på din julebuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden julefrokosten. Minimum 10 kuverter.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet julefrokost til din julefest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter