JULEAFTEN
Julemiddag ud af huset til juleaften

Bestil mad til juleaften - Kokkens Julemenu lige til døren

1 x julemenu, 1 x Ris á la mande

- Flere og flere familier mærker travlheden til jul, med indkøb og klargøring af den store julemenu d. 24/12, det kan du slippe for nu.

Vi laver alle forberedelserne og leverer hele julemenuen den 23. december mellem kl. 10:00 - 18:00, som nemt og hurtigt tilberedes på under 1 time juleaften. Alle priser er oplyst excl. levering og energi gebyr.

Spar alle indkøb af maden til juleaften -og nyd tiden med familien.

(vejleding vedlægges ved levering) Minimum 5 kuverter. Kvalitet der bare smager! Rigtig god jul

DKK189,00

   

Kokkens julemiddag ud af huset - Levering d. 23. december 2023

Denne Julemenu ud af huset til juleaften kommer næsten klar til servering. De færdiglavet juleretter er klar til at anrettet på fade og i skåle. De hele færdigstegte møre og saftige stege samt forkogte kartofler skal varmes. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de ting du hurtigt kan håndter inden du anretter retterne til dine gæster juleaften. Det tager det ikke lang tid, og giver den bedste smagsoplevelse. Spørg evt. vores personale på 72302005 når du har læst din bekræftelse.

Julemiddagen er anrettet i engangsservice, derfor skal alle kasser med chaufføren retur på leveringsdagen. Afhentning af kasser kan bestilles til i alt kr.100,-. Eller returneres de til den adresse som står nævnt i din ordrebekræftelsen senest onsdag i uge 52 2023.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din julemenu frem til 8 dage inden d. 23/12.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest lille juleaften kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet Menu til juleaften, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter