Påske
påskefrokost ud af huset

Bestil en Påskefrokost Buffet lige til døren. Nemt og lækkert

6 x påskefrokost retter ud af huset

Mad ud af huset. Vi har sammensat en spændende PÅSKEFROKOST buffet til en rigtig GOD pris som indeholder forskellige slags frokostretter. Vi tilbyder påskens favorit mad sammensat i en lækker frokostbuffet. En påskefrokost til de hyggelige stunder med familien. Vi tilbyder i denne periode en valgfri ret til kun 25 kr. pr. kuv. Alle priser excl. Levering og energi tillæg.

HUSK Brød og smør fra kr. 15,-. Køb hele denne lækre Påskefrokost fra minimum 10 kuverter.

DKK134,00

   

Kokkens påskefrokost tilbud ud af huset - 6 påskefrokost retter til påskebuffet

Bestil en dansk traditionel påskefrokost. Denne påskefrokost leveres uden brød og smør. Det skal være let at holde en påskefest.

Denne påskefrokost kommer klar til servering. De fleste frokostretter er anrettet på fade og i skåle klar til en påskebuffet. De lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter frokostretterne på din påskebuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din påskefrokost buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet påskefrokost til din påske sammenkomst, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter