Frokost
mad til reception

Skal du holde reception og vil du byde dine gæster på en skøn frokost?

7 x receptionsretter incl. brød og smør.

Kokken har sammensat en rigtig lækker frokost menu til fest, hvor der er kolde retter, som er utrolig nemme at håndtere til fester, hvor der kommer gæster på forskellige tidspunkter. En reception menu som giver plads til at værtinden er i centrum. Der er mange forskellige retter som gør, at det ser meget indbydende ud. Prisen for hele denne herlighed er kun 145 pr. kuv. excl. levering og energi gebyr.

Se vores tilbud på retter som du kan supplér med til denne frokost fest menu. Vi anbefaler at alle retterne bliver anrettet på buffetbordet på en gang. Bestil fra vores landsdækkende diner transportable mad ud af huset fra minimum 10 kuverter. 

DKK175
DKK145,00

   

Frokostbuffet til alle slags reception fest, Mad ud af huset til Åbent hus 

Anbefales til reception, jubilæum, afslutningsfest, fødselsdag, barnedåb og bryllupsreception.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdig frokost buffet, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din frokost buffet. Denne Buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Mad ud af huset - Relaterede produkter