Forret og Konfirmations menu

1 x forret, kalvesteg "stege som vildt" incl. tilbehør.

Vi har sammensat et rigtigt godt tilbud på en 2-retters Konfirmationsmenu med en traditionel Hovedret samt Tilbehør, hertil en lille frisk forret til at starte festen med. Kun kr. 159,- pr. kuv. excl. levering og energi gebyr. Denne forret og hovedret anrettes på tallerken inde ved gæsterne. Du kan bestille portionsanretning af din forret for kr. 20,- pr. kuv. hvis du gerne vil slippe for besværet til at starte med. Husk at bestille til alle også musikker og køkkenhjælp, da det er afmål pr. person for at undgå for meget madspild. Vi beregner 2 børn u/6 år pr. kuv.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en konfirmationsfest

DKK175
DKK159,00

   
Kokkens 2-retters konfirmations menu ud af huset

Det skal være let at holde en konfirmationsfest med hjælp fra vores landsdækkende diner transportable.

Denne 2-retters Konfirmationsmenu kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din menu.

Denne menu egner sig til tallerken anretning.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din menu frem til 8 dage inden konfirmationsfesten.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort på Netbank. Du afregner dog senest på konfirmationsdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet menu til din konfirmationsfest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter