Bestil 5-retters Konfirmationsmenu ud af huset

2 x forret, 1 x steg incl. tilbehør, 1 x dessert, 1 x natmad.

Her finde du en lækker menu med 5 retter som er meget pupulær til konfirmationer. Det er et rigtigt godt bud på en Konfirmationsmenu 2024. Kun kr. 209,- pr. kuv. ex. lev. og energi gebyr. Vi anbefaler at denne hovedret menu tallerken-anrettes og denne menu ikke opstilles som en buffet. Husk at bestille til alle også musikker og køkkenhjælp, da det er afmål pr. person for at undgå for meget madspild. Vi beregner 2 børn u/6 år pr. kuv.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en konfirmation.

DKK246
DKK209,00

   
Kokkens 5-retters konfirmationsmiddags ud af huset

Det skal være let at holde en konfirmationsfest med hjælp fra vores landsdækkende diner transportable.

Denne 4-retters Konfirmationsmenu kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på bordet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden konfirmationsfesten.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på konfirmationsdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet menu til din konfirmationsfest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter