TEMAFEST
Landbuffet ud af huset

Skal du holde fest, og vil du byde dine gæster på en kæmpe Landbuffet

5 x forskellige slags kød, 7 spændende tilbehørs retter.

Kokken har sammensat en rigtig god og Kæmpe landbuffet med mange forskellige buffet retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris. Kan bestilles fra minimum 20 kuverter.

Bestil en Kæmpe landbuffet ud af huset her. Få levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest. Kokken har en rigtig saftig og mør landbuffet med mange forskellige buffet retter, så der er noget for enhver smag til en super god pris. Alle priser er excl. levering og energi gebyr.

DKK185,00

   
Kæmpe Landbuffet ud af huset fra 20 kuv. Landsdækkende diner Transportable. Bestil levering lige til døren. Det skal være let at holde en fest. 

Denne Landbuffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din landbuffet. Min. 20 kuv.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Mad ud af huset - Relaterede produkter