BUFFET
let sommermad ud af huset

Skal du planlægge en sommerfest, og vil du bestille Buffet med let sommermad

3 x kød/stegeretter, 6 x tilbehør

Jeg har sammensat et sommertilbud med en sommerbuffet til en rigtig god pris. Du kan til dette tilbud tilføje nogle ekstra retter hvis du ønsker dette. Alle priser excl. Levering og energi tillæg.

Bestil levering ud af huset fra vores landsdækkende diner transportable. Let sommerbuffet ud af huset. Minimum 10 kuverter.

DKK166
DKK144,00

   
Let sommermad ud af huset. Få et tilbud på sommermad til jeres sommerfest. Landsdækkende diner transportable. Tlf. 72302005.

Jeg har sammensat et sommertilbud med en skøn sommerbuffet. For at gøre det nemt at arrangerer en sommerfest kan du tilkøbe det vin, du skal bruge til sommerfesten hos os, der er fuld returret på uåbnet flasker. Vi leverer sommerbuffet ud af huset i hele den danske sommer til alle slags sommerfest, havefest, vejfest og firmafest.

Denne buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din sommerbuffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din Sommerbuffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Mad ud af huset - Relaterede produkter