Skal du have gæster til brunch? Bestil en Luksus brunch

7 x brunch retter incl. brød og smør.

Så anbefaler vi denne Luksus brunch ud af huset, som kan serveres hjemme hos dig eller i lejede lokaler. Den er sammensat ud fra de traditionelle brunch retter, som nydes i nærvær af venner og familie på en festlig formiddag. Denne Brunch ud af huset kan også anbefales til en barnedåb eller en hyggelig søndags sammenkomst. Minimum 15 kuverter. Kun kr. 125 pr. kuv. excl. levering og energi tillæg. Du kan evt. tilkøbe nedenstående tilbehør til din brunch.

DKK125,00

   
Luksus Brunch ud af huset til brunch fest

Vi har sammensat en Brunch som kan serveres hjemme hos dig eller i lejede lokaler. Den er sammensat ud fra de traditionelle brunch retter, som nydes i nærvær af venner og familie på en festlig formiddag.

Denne Brunch ud af huset kan også anbefales til en barnedåb eller en hyggelig søndags sammenkomst. Minimum 15 kuverter.

Denne Luksus brunch kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din brunch.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din brunch frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet luksus brunch til din fest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

 

Mad ud af huset - Relaterede produkter