mad ud af huset barnedåb

Bestil mad ud af huset til Barnedåb

Bestil Mad til din Barnedåb: 

Barnedåbs-Buffet (klik her) 
á kr. 126,- pr. kuv.
Valgfri Buffet (klik her)
Fra 89,- pr. kuv.
Barnedåbs Buffet incl. forret (klik her)
á kr. 139,- pr. kuv.
Barnedåbs Buffet incl. forret og dessert (klik her)
á kr. 167,- pr. kuv.
Barnedåbs BRUNCH (klik her)
fra á kr. 109,- pr. kuv.
Luksus barnedåbs-buffet (klik her)
á kr. 159,- pr. kuv.
Traditionel dansk frokostbord (klik her)
Valgfri retter  

 

Landsdækkende Diner Transportable. Stort udvalg af Mad til Barnedåb. Tilbud på Barnedåbsmad fra kun 89,-

Kokkens Buffet har leveret Mad ud af huset til Barnedåb siden 2006. Vi har et bredt udvalg af Barnedåbsmad som barndåbsbuffet, frokost, brunch, tapas og barnedåbsmenu. Her kan jeres barnedåb´s fest blive en stor succes med god hjemmelavet mad, se vores mange tilbud på dåbsmad. Book nu og betale senere. Du kan lave alle ændinger frem til 8 dage før festen. Din bestilling er først bindende de sidste 8 dage inden festen. Husk vi leverer færdig festmad lige til døren og henter selv de lånte fade for et mindre beløb.

KOKKENS BUFFET Tlf. 72302005 og få yderligere forslag omkring mad til Barnedåb. Se hele vores menukort her

Planlæg en barnedåb (klik her) med mad udefra

  • En barnedåb holdes ofte om søndagen, der bliver også holdt barnedåb om lørdagen. Nogle par vælger nemli at holde barnedåb og bryllup samme dag.
  • Efter dåben samles gæsterne og der holdes en barnedåbsfest. Her serveres der evt. en buffet, frokost eller en barnedåbs brunch. Ved ankomst til barnedåbsfesten bydes der på en velkomstdrink, som nydes mens de medbragte dåbsgaver bliver åbnet.
  • En barnedåbfest som afholdes om søndagen, starter oftes kl. 11.30-12.00 og slutter traditionelt ved 16.30-17.00 tiden, måske lidt tidligere.
  • En lørdags barnedåb og evt. bryllup kan godt varer længere, det er i sidste ende et spørgsmål om din personlige smag og holding. 

Kokkens Buffet byder på et stort udvalg af buffet til dåb.

Kokkens Buffet har lavet en barnedåbs buffet med en blanding af lune og kolde buffet retter, som er nemme at anrettet til en barnedåb. Med vores buffet ud af huset til barnedåb finder i overskud til at slappe af og hygge med jeres gæster. Med vores barnedåbsbuffet får du en oplagt mulighed for at holde en afdæmpet og uformel barnedåb.

Landsdækkende Diner transportable - Catering til barnedåb leveret lige til døren

Mad ud af huset i og omkring alle større og mindre byer i Danmark, Jylland, Fyn og på Sjælland. Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her