mad ud af huset bryllup

Bestil Mad ud af huset til Bryllup

Bestil din Bryllup´s Buffet her, klik på nedenstående buffeter: 

KOKKENS 3-retters Bryllupsbuffet (klik her) 
kr. 289,- pr. kuv. 
KOKKENS Luksus Buffet til Bryllup (klik her)
kr. 199,- pr. kuv.
KOKKENS Bryllups Buffet m/4 retter (klik her) 
kr. 349,- pr. kuv.
KOKKENS Bryllupsmenu m/3 retter (klik her)
kr. 299,- pr. kuv.

 

Landsdækkende Diner Transportable. Buffet til Bryllup. Stort udvalg & Gode Tilbud. Bryllupsmad til Bryllupsfest.

Kokkens Buffet har leveret mad ud af huset til Bryllup siden 2006. Vi har et bredt udvalg af bryllupsbuffet og bryllupsmenu ér til jeres bryllupsfest. Her kan jeres bryllup blive en stor succes med god bryllupsmad også til det uformelle bryllup.

Bestil mad til jeres Bryllup fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Book nu og betal senere. I kan ændre og slette hele jeres bestilling frem til 8 dage inden bryllupet.

I kan ændre i vores Bryllupsmenu og Bryllupsbuffet Tilbud, mod en mindre mer pris. Ring 72302005 og hør hvad vi kan gøre for jer. I kan også bestille jeres mad på vores webshop se nedenstående tilbud. Har du en Bryllupsbuffet eller en bryllupsmenu som I ønsker tilbud på, sender I endelig en mail på info@kokkenbuffet.dk så regner vi på en pris til jer.

Se hele Kokkens Buffet Menukort her

Buffet til Bryllup- Nemt til Bryllupsfest

  • Bryllupsbuffet spreder hygge og gæsterne mødes på kryds og tværs af bordene ved buffeten.
  • En Bryllupsbuffet viser også hensyn til i hvad i hver især kan lide, og kan tåle når der serveres flere forskellige lækre bryllupsbuffet retter. Man kan f.eks. vælge flere forskellige forretter, og stegeretter samt tilbehør, og derefter byde på flere forskellige desserter.
  • Og når der er børn med til brylluppet, er det også ideelt med en bryllupsbuffet, idet børnene får lettere ved at kunne gå til og fra bordet.
  • Et bryllup hvor der serveres bryllupsbuffet dækkes der op med mindre runde eller ovale borde, som indbyder på hygge og giver derfor så også en mere afslappet stemning. Læs mere her

Få hjælp til jeres Bryllup, se vores huskeliste så du ikke glemmer noget under planlægningen.

VI HAR ET STORT UDVALG AF BUFFET / MENU TIL BRYLLUP.

Kokkens Buffet har lavet en Bryllupsbuffet med en blanding af lune og kolde buffet retter, som er nemme at anrettet til et Bryllup. Med vores buffet ud af huset til bryllup, finder i overskud til at slappe af og hygge med alle jeres gæster.

Med vores bryllupsbuffet får du en oplagt mulighed for at holde en afdæmpet og uformel bryllupsfest.

Vi leverer Mad til Bryllup til alle store og små byer i og omkring...

Mad ud af huset til Bryllup i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her