Festmad ud af huset - Catering til Konfirmation

Bestil Mad til din Konfirmation

Mad ud af huset konfirmation

- Stort udvalg af Konfirmationsmenu til fest. Landsdækkende Diner Transpotable - Gode priser på festmad

Kokkens Buffet har leveret mad ud af huset til Konfirmation siden 2006. Vi er et landsdækkende Diner Transportable med speciale i Buffet til private fester.

Vi har et bredt udvalg af konfirmationsbuffet og konfirmationsmenu til konfirmationsfest. Her kan jeres konfirmation´s fest blive en stor succes med god hjemmelavet mad. Slip for besværet med at lave maden selv, vælg din menu til din konfirmation og bestil færdig festmad lige til døren. Minimum 10 kuverter. Vores stege er af super god kvalitet og gode udskæring, det kan du virkelig smage. 

Book nu og betal senere. Du kan lave alle ændringer i din bestilling frem til 8 dage før festen. Tlf. 72302005 - Kokkens Buffet. Ring og bestil eller book online, se nedenstående tilbud.

VI HAR ET STORT UDVALG AF BUFFET - MENU TIL KONFIRMATION 

  • Med vores konfirmationsbuffet får du en oplagt mulighed for at holde en uformel konfirmationsfest med høflig selvbetjening. Det kræver ikke noget særlig ekstra serveringshjælp til festen.
     
  • Kokkens Buffet har lavet en konfirmations buffet med en blanding af lune og kolde buffet retter, som er nemme at anrettet til en konfirmation. Med vores buffet ud af huset til konfirmation finder i overskud til at slappe af og hygge med jeres gæster og konfirmanden.
     
  • Priserne på vores menu og buffet svare sikkert til de priser du selv ville kunne lave maden til, men hvis du køber den færdige buffet eller menu hos KOKKENS BUFFET sparer du mange timer i køkkenet. Og tiden har jo også en stor værdi. Du undgår også et stort madspild med de mange råvarer du så ikke får brugt efterfølgende. Pladsen i eget køkken mangler ofte, når der skal laves mad til over 10 personer.
     
  • Bestil maden udefra Kokken Buffet, vi har gode tilbud på Menu eller Buffet til en konfirmation. Vores mad er hjemmelavet og det kan du virkelig smage. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med maden til din kommende konfirmationsfest. Tlf. 72302005. Konfirmationsfest, sådan kan det gøres. Læs mere

Vi leverer Mad ud af huset til Konfirmation til alle store og små byer i og omkring...

Mad ud af huset til Konfirmation i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her 

Mad ud af huset - Konfirmationsmenu -  Mad til Konfirmation 2021 og 2022