- Stort udvalg af Konfirmationsmenu til fest. Landsdækkende Diner Transpotable - Gode priser på festmad

Kokkens Buffet har leveret mad ud af huset til Konfirmation siden 2006. Vi er et landsdækkende Diner Transportable med speciale i Buffet til private fester.

Vi har et bredt udvalg af konfirmationsbuffet og konfirmationsmenu til konfirmationsfest. Her kan jeres konfirmation´s fest blive en stor succes med god hjemmelavet mad. Slip for besværet med at lave maden selv, vælg din menu til din konfirmation og bestil færdig festmad lige til døren. Minimum 10 kuverter. Vores stege er af super god kvalitet og gode udskæring, det kan du virkelig smage. 

Book nu og betal senere. Du kan lave alle ændringer i din bestilling frem til 8 dage før festen. Tlf. 72302005 - Kokkens Buffet. Ring og bestil eller book online, se nedenstående tilbud.

Mad ud af huset konfirmation

Bestil Mad til din Konfirmation

KOKKENS Buffet FRA 89,- (Klik her) 
Valgfri buffet fra 89 pr. kuv.
KOKKENS StegeBuffet konfirmation (klik her) 
KUN kr. 129,- pr. kuv.
KOKKENS 2-retters Buffet til konfirmation (klik her) 
Forret og Buffet kr. 178,- pr. kuv.
KOKKENS 3-retters Konfirmations Buffet (klik her) 
Forret, Buffet og Dessert fra kr. 177,- pr. kuv.
KOKKENS 2-retters Konfirmationsmenu (klik her)
Forret og Hovedret kr. 159,- pr. kuv.
KOKKENS 3-retters Konfirmation Menu 2024 (klik her)
Forret, Hovedret og Dessert kr. 189,- pr. kuv.
KOKKENS 2-retters Konfirmationsmiddag Buffet (klik her)
Forret og Buffet kr. 195,- pr. kuv.
KOKKENS 5-retters Konfirmations menu (klik her)
2 x Forret, Hovedret, Dessert og Natmad kr. 209,- pr. kuv.
KOKKENS 3-retters Konfirmations buffet (klik her)
Forret, Buffet og Dessert kr. 199,- pr. kuv.
KOKKENS 3-retters m/vin Konfirmations buffet (klik her)
Forret, Buffet og Dessert samt vin kr. 285,- pr. kuv.
KOKKENS 3-retters Middelhavsbuffet til konfirmation (klik her) 
2 x Forret, Buffet og 2 x Dessert kr. 225,- pr. kuv. 

VI HAR ET STORT UDVALG AF BUFFET - MENU TIL KONFIRMATION 

 • Med vores konfirmationsbuffet får du en oplagt mulighed for at holde en uformel konfirmationsfest med høflig selvbetjening. Det kræver ikke noget særlig ekstra serveringshjælp til festen.
   
 • Kokkens Buffet har lavet en konfirmations buffet med en blanding af lune og kolde buffet retter, som er nemme at anrettet til en konfirmation. Med vores buffet ud af huset til konfirmation finder i overskud til at slappe af og hygge med jeres gæster og konfirmanden.
   
 • Priserne på vores menu og buffet svare sikkert til de priser du selv ville kunne lave maden til, men hvis du køber den færdige buffet eller menu hos KOKKENS BUFFET sparer du mange timer i køkkenet. Og tiden har jo også en stor værdi. Du undgår også et stort madspild med de mange råvarer du så ikke får brugt efterfølgende. Pladsen i eget køkken mangler ofte, når der skal laves mad til over 10 personer.
   
 • Bestil maden udefra Kokken Buffet, vi har gode tilbud på Menu eller Buffet til en konfirmation. Vores mad er hjemmelavet og det kan du virkelig smage. 
Vi ser frem til at hjælpe dig med maden til din kommende konfirmationsfest. Tlf. 72302005. Konfirmationsfest, sådan kan det gøres. Læs mere

Vi tilbyder forskellige og traditionele mad retter ud fra temaer til konfirmationsfester. Ved bestilling af festmad til konfirmationen vil vi tage os af madlavning og levering til det aftalte. Du vil modtage madretterne klar til servering med enkle instruktioner, hvis der er behov for opvarmning eller yderligere forberedelse. Kontakt os og del dine tanker med os og eventuelle specielle ønsker. Vores salgs- og event team vil hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig madoplevelse til din kommende konfirmation, hvor I kan fokusere på at fejre konfirmanden med familie og venner.

Festmad ud af huset - Catering til Konfirmation

Vi leverer Mad ud af huset til Konfirmation til alle store og små byer i og omkring...

Mad ud af huset til Konfirmation i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her 

Mad ud af huset - Konfirmationsmenu -  Mad til Konfirmation 2024