Mortens aften menu ud af huset

Bestil Mortens aften menu ud af huset. Stort udvalg

 - Catering til Mortens aften se Tilbud. Landsdækkende Diner Transportable. Tlf. 72302005

Det perfekte valg til Mortens aften Traditionelle retter til en hyggelig familiebegivenhed eller arrangement. Find din favorit mellem alle vores tilbud. 

Bestil mad til Mortens aften - Se menu Tilbud:

Se hele Kokkens Buffet Menukort her

Det er nemt at bestille mad ud af huset, du vælger bare en af ovenstående buffeter, og skiver hvor mange i forventer at blive og så er du næsten i mål. 

Kokkens Buffet.dk har et stort og lækkert udvalg af buffet retter. Vores menuer kan både nydes ved en firmafest eller en privat fest med venner og familie. Vores buffet retter er lavet efter danske opskrifter, og efter et udvalg af traditionelle retter. Vi ser frem til at hjælpe dig med mad til jeres Mortens aften.

Vi leverer mad ud af huset i hele landet...

Mortens aften menu ud af huset i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her

Minimum 10 kuverter.

Bestil nu, du kan ændre i kuvert antal frem til 8 dage inden Mortens aften, book online på vores webshop eller send mail på info@kokkensbuffet.dk - Tlf. 72302005