Buffet ud af huset - catering til fest

Mad ud af huset til privat fest. Se BUFFET TILBUD.

Se vores store udvalg af Buffet Tilbud:

- Bestil Festmad fra vores Landsdækkende diner transportable. Tlf. 72302005. 

Du kan vælge mellem alle vores nedenstående Buffet Tilbud, du kan i ro og mag selv vælge ud fra vores store sortiment af buffet retter. Book nu og betal senere. Du kan rette og slette din bestiling frem til 8 dage før festen.

Du har masser af muligheder for at sætte dit eget præg på sammensætningen af din buffet, og kan vælge på kryds og tværs af buffeter og tilbud. Men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at både du og dine gæster får en smagfuld oplevelse.

Vi ser frem til at måtte hjælpe dig med en spændende buffet til din kommende fest. "klik" på nedenstående buffet tilbud for at se udvalg.

Se vores store udvalg af mad til livets store fester Barnedåb, Konfirmation og Bryllup (klik her)

Buffet

Catering Buffet - Nemt med gæster

Flere og flere vælger buffet i dag, når der skal holdes en større fest med gæster. Buffet er uformelt og med høflig selvbetjening som gør det lidt nemmere for værten / værtinden at få tid til at hygge om sine gæster.

Hos kokkens Buffet kan man variere med mange forskellige buffet retter, og det er dejlig fleksibelt ud fra de ønsker den enkelte måtte have.

Du kan gøre dig en god handel ved at vælge en af de smagfulde buffeter som kokken har sammensat, eller selv kombinere forskellige buffet retter helt efter din egen smag. Du bestemmer selv om der skal sovs og dressing med, eller du hellere vil have flere buffet retter. Vi går meget op i kvaliteten på vores råvarer og det smitter af på vores dejlige buffeter. Buffeterne kan f.eks. kombineres med en ret du selv, din veninde eller mor er god til at lave. Alt er tilladt og lækre buffeter er altid populær hos gæster.

Vores varme buffet retter leveres i termokasser og er klar til servering på egne fade. De kolde retter er klar til anretning på buffet bordet.

Kokkens Buffet bringer altid til døren, og henter selv servicen efter festen mod et mindre tillæg. - det er da nemt

Mad ud af huset  - Landsdækkende Diner Transportable - Tlf. 72302005

Buffet ud af huset til alle slags fest i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland.

Vi leverer mad ud af huset til alle store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, Ringsted, Lejre, Solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se vores leveringspriser her