mad til event

Bestil mad til Firmafest, Firmaevent og firmaarrangement

- Landsdækkende Diner Transportable til private fester og Firmaarrangementer

Om det er mad til firmaarrangement, sommerfest, skolefest, reception, åbent hus arrangement, sportsarrangement, spejder fest, byfest, festival, koncert, julefrokost, temafest, VIP arrangement så har vi køkkenfaciliteterne til at håndtere og klargøre alle former for traditionelle buffeter og menuer til sådanne arrangementer. Tlf. 72302005. Holder firmaet en fest med helstegt pattegris, kan buffet tilbehør bestilles her.

Du samarbejder med vores egen event catering account manager med 18 års erfaring inden for salg af catering til fester, som tilbyder dig hjælp til sammensætning af egnede retter til større events.

Du får i samarbejde med vores medarbejder udarbejdet et skriftligt tilbud på cateringdelen ud fra dit ønskede madbudget.

FESTMAD til Firmafester, firmaevent, firmaarrangement og virksomhedsarrangementer.

Mad fra 10 kuverter til 10.000 kuverter

Vi sørger for mad til store fester:

  • Vejleding pr. email omkring håndtering af maden til den ansvarlige festkoordinator inden festen.
  • Leveringen sker inden for det aftalte tidsrum.
  • Maden er anrettet på fade og i skåle klar til buffeten. Dog leveres der hele stege som skal skæres i skiver og anrettes i de medfølgende fade.
  • Afhentning af fade, skåle, termokasser og lign.
  • Opvask af lånte fade og skåle efter festen.

Menukort til event

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring catering til jeres event eller firmaarrangement. Send en mail med dine kontaktoplysninger på info@kokkensbuffet.dk eller ring på tlf.nr. 72302005.

Vi leverer vores Mad til firmaevent, firmafest og firmaarrangementer til alle store og små byer i og omkring...Mad ud af huset til Event i Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Kolding, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, Roskilde, Ringsted, Holbæk, Kalundborg, Køge, København, Frederiksværk.