Bestil en 3-retters Menu til konfirmation 2024

1 x Forret, 1 x steg incl. tilbehør, 1 x dessert  

 Du kan få et rigtigt godt tilbud på en 3-Retters Menu til jeres Konfirmationsfest 2024. Vi tilbyder en klassisk forret, Lækker Hovedret incl. Tilbehør samt den populær is Dessert. Vi anbefaler denne menu til tallerkenservering og ikke til en buffet. Kun 189,- pr. kuv. ex. lev. og energi gebyr. Husk at bestille til alle også musikker og køkkenhjælp, da det er afmål pr. person for at undgå for meget madspild. Vi beregner 2 børn u/6 år pr. kuv.

Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en konfirmationsfest i lejede lokaler eller i det private hjem. 

DKK228
DKK189,00

   
Kokkens 3-retters konfirmations menu ud af huset

Det skal være let at holde en konfirmationsfest med hjælp fra vores landsdækkende diner transportable.

Denne 3-retters Konfirmations menu kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din menu.

Denne konfirmations menu egner sig til tallerken anretning.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden konfirmationsfesten.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på konfirmationsdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet menu til din konfirmationsfest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter