Mad ud af huset - buffet til private fester

BUFFET - MAD UD AF HUSET

 

TEMAFEST - MAD UD AF HUSET (klik her)

KONFIRMATION MAD UD AF HUSET

1,-, 2-, 3- RETTERS FEST MENU UD AF HUSET

BRYLLUP MAD UD AF HUSET

FROKOST UD AF HUSET

BRUNCH UD AF HUSET

TILKØB TIL MENU ELLER BUFFET UD AF HUSET


Mad ud af huset Kokkens Buffet menukort

Bestil mad ud af huset

- Landsdækkende diner transportableCatering til private fester

Klik på de enkelte buffeter, menuer m.v. nedenfor for at læse mere og bestille. Når du har sendt din bestilling her via hjemmesiden, får du først en kort mail med en kvittering på at du har bestilt. Derefter modtager du en mail inden for 24 timer, hvor der er vedhæftet en udførlig ordrebekræftelse og en faktura. Book nu og betal senere.

Har du spørgsmål, kan du skrive til info@kokkensbuffet.dk eller ringe til os på tlf. 72302005. Du kan også bestille telefonisk på samme nummer. Der er åbent mandag til lørdag kl. 9:00-18:00 og søndag kl. 9:00-14:00.

Indtil 8 dage før leveringsdagen kan du ændre eller annullere hele bestillingen ved at ringe eller skrive til os, du modtager en ny bekræftelse ved ændring. Bemærk: Ordren er bindende 8 dage inden leveringsdatoen. En annullering af ordren skal foregå via mail, du modtager en kvittering på en annullering via email. Ordren Annulleres ikke automatisk ved manglende indbetaling, da der kan betales på festdagen.

Kokkens Buffet leverer mad ud af huset alle ugens dage, også søn- og helligdage. Vi har et stort udvalg af hjemmelavet mad – klar til servering og perfekt til et pragtfuldt festmåltid. Der kan bestilles til minimum 10 kuverter. Alle de oplyste priser er excl. levering.

Ring og hør hvad vi kan gøre for dig og dine gæster Tlf. 72302005. Mad ud af huset - Landsdækkende Diner Transportable. Bragt til dig.

Mad ud af huset til alle slags fest i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Kokkens Buffet leverer lige til køkkenbordet - det er da nemt. 

Vi leverer BUFFET ud af huset til alle store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Bjæverskov, Næstved, Ringsted, Lejre, Solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se vores leveringspriser her