bestil nytårsmenu ud af huset

Landsdækkende Diner Transportable

Se vores mange Nytårstilbud - Book din nytårsmad nu og betal først 8 dage inden festen, vi har udbringning af Nytårsmad lige til døren. Tlf. 72302005. Kokkens Buffet leverer nytårsbuffet og nytårsmenu ud af huset i hele landet og brofaste øer.

Nytårsmenu ud af huset  (klik på nedenstående menuer):

Det er snart årets sidste aften, der er ikke noget mere hyggeligt end at planlægge den perfekte nytårsaften med en lækker nytårsmenu til gæster. Vi har samlet de allerbedste bud på en nytårsmenu eller nytårsbuffet. Så bestil din nytårsmenu eller nytårsbuffet hos os, og nyd årets sidste middag. Nytårsmenu 2023 ud af huset - Det er okay at give den hele armen nytårsaften. Intet mad er festligt nok, når vi springer ind i det nye år. For os som lever af og elsker at lave mad, er det en fantastisk festaften.

Du kan finde alle vores tilbud på nytårsmenuer til din nytårsfest på vores website. Kokkens Buffet vil være din faste leverandør af festmad og nytårsmad til dine private fester.

Bestil din Nytårsmenu lige til døren

Bestil din nytårsmenu ud af huset fra kokkenbuffet diner transportable. Vi leverer nytårsmenu ud af huset i hele landet og brofaste øer til dig og dine nytårsgæster. Skal du bruge nytårsmenu, nytårsbuffet eller tapas nytårsaften har vi det hele. Vi har forskellige priser og størrelser på vores nytårsbuffeter. Jo flere forskellige buffetretter jo større mængde nytårsmad bestiller du. Bestil nu, du kan ændre i kuvert antal frem til 8 dage inden nytårsaften.

Vi leverer Nytårsmenu eller Nytårsbuffet i og omkring nedenstående byer.

Vi levere nytårsmenu ud ml. kl. 10.00 og 16.00 d. 31/12-2023. Varmevejledning er vedlagt nytårsmenuen, så du med få forberedelser kan arrangere din nytårsbuffet d. 31/12-2023. 

Nytårsmenu og Nyrårsbuffet ud af huset på hele Sjælland, Fyn og Jylland i små og store byer i og omkring København, Hillerød, Frederiksværk, Roskilde, Køge, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø, Nyborg, Svenborg, Odense, Assens, Middelfart, Fredericia, Kolding, Esbjerg, Haderslev, Vejle, Give, Herning, Silkeborg, Kjellerup, Galten, Horsens, Skanderborg, Århus, Randers, Hobro, aalborg, Viborg.

Bestil her på kokkenbuffet.dk eller send mail på info@kokkensbuffet.dk - Tlf. 72302005. Kokkens Buffet siger Godt Nytår og velbekomme!