om kokkens buffet  - mad ud af huset

Landsdækkende Diner Transportable til private fester.

- Her finder du infomation om os, og hvad vi kan gøre for dig, når du skal holde fest.

Skal du holde fest og vil du slippe for at lave alt maden selv eller slippe for at bruge tid på at hente maden inden gæsterne kommer.

Kokkens Buffet er et professionelt landsdækkende diner transportable firma som laver festmad til private fester samt virksomhedsarrangementer.

Her er du i centrum, og forberedelserne omkring festmaden både før, under og efter festen er små. Det er vores mål at det skal være let at holde en fest. Vores speciale er Buffet ud af huset, da det er nemt med gæster og ikke kræver serveringspersonale.

Vi laver buffeter med lækre møre stege af god kvalitet og her er det en selvfølge at festmaden er leveret til tiden. Vi henter selv de lånte fade og skåle efter festen og kan også vaske det hele op, så det bliver nemt for dig.

Kokkens Buffet skaber rammerne for en god og vellykket fest med festmad leveret lige til døren. Vi har speciale i Catering til fester og laver kun mad ud af huset. Vi startede vores diner transportable på Sjælland i 2006 og er proffesionelle inden for catering til fester. Vi er siden blevet Landsdækkende og levere mad ud af huset fra vores afdelinger rundt i landet.

Kokkens Buffet´s personale er dygtige faglærte kokke, slagtere og smørrebrøds jomfruer der sætter en ære i, at lave god hjemmelavet mad.
Kokkens Buffet er en del af Catering Gruppen ApS. 

Kokkens Buffet - Tlf. 72302005 - Levering af mad til hele Jylland, Fyn & Sjælland - Landsdækkende mad ud af huset - Book nu og betal senere.

Se vores menukort her (klik)

 

Tlf. 72302005 - info@kokkensbuffet.dk