Bestil en Søndags Brunch ud af huset.

5 x Frokost Brunch dele u/brød og smør

Skal du have gæster på søndag og vil du byde på en nem brunch? Så kan jeg anbefale dig denne Søndags Brunch ud af huset. Denne søndagsbrunch kan bruges til f.eks. en tidlig familiefrokost, pigefrokost, modergruppen eller til den hyggelige fødselsdag i hjemlige rammer.
Vores Søndags Brunch nydes til formiddag og er en kombination af morgenmad og frokost. Denne Frokost Brunch leveres uden brød og smør, men det kan du bestille fra 15,- pr. kuv. Prisen er oplyst excl. levering og energi tillæg. Bestil din brunch ud af huset fra vores landsdækkende diner transportable. Catering til private fester.

DKK109,00

   
Søndags Brunch ud af huset til et let brunch arrangement

Vi har sammensat en let Frokost / Brunch som kan serveres hjemme hos dig selv eller i lejede lokaler. Minimum 15 kuverter. Ønsker du et større udvalg, kan det tilkøbes. Se tilbud.

Denne Søndags brunch kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din brunch.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din brunch frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet Frokost brunch til din fest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet. Vi bringer ud om søndagen frem til kl. 14.00.

Mad ud af huset - Relaterede produkter