BUFFET
søndagsbuffet ud af huset

Bestil varm mad til middagsgæster, buffet til et søndags arrangement

2 x hele stege inkl. sauce, 1 x lasagne, 3 x buffet tilbehør.

Kokkens Buffet tilbyder den bedste traditionelle Buffet til en søndagsmiddag. En Buffet med en solid mængde mad og retter som de fleste kan lide, så kan alle være med. Bestil din buffet ud af huset på vores webshop, og gør det let for dig selv.

Vi bringer mad ud af huset hver søndag ml. 9.00 - 14.00. Denne Buffet er god til familiefester med børn.

Billigere kan du ikke lave en buffet selv, når du også regner din tid med. Minimum 12 kuverter. Prisen er oplyst pr. kuvert ex. levering og energi gebyr. Kokkens Buffet tilbyder den nemmeste buffet ud af huset til små og store fester. En søndagsbuffet med retter som de fleste kan lide, så alle kan deltage.

DKK118
DKK105,00

   
God traditionel Buffet for kun 99, - pr. person - Landsdækkende diner transportable

Bestil en komplet søndagsbuffet lige til døren. Det er nemt med gæster.

Denne mængde af mad svare til et stort aftensmad måltid eller et mindre festmåltid. Det skal være let at holde en festlig begivenhed med en lækker og billig, samt god søndagsbuffet.

Denne buffet er klar til servering, serveret i fade og skåle. De varme retter kommer i isoleringsenhed. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse, når du bestiller. Her er anført de få ting, du hurtigt kan håndtere, før du spiser maden på din buffet.

Du har mulighed for at ændre kuvertantallet og foretage ændringer i din buffet indtil 8 dage før festen. Du kan betale for mad via mobilepay eller via indbetalingskort i netbank. Du afregner senest på festdagen i kontanter eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi glæder os til at hjælpe dig og lave en færdigmad buffet til din fest, så du kan koncentrere dig om alt andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter