Bestil Lækker nem sommermad ud af huset til mange sommer gæster her. perfekt til fest. Landsdækkende diner transportable Tlf. 72302005.

mad ud af huset sommerfest

Planlæg en sommerfest - Lækker nem sommermad til mange gæster i weekenden!

Skal du have gæster i weekenden?

Og vil du gerne have en plan for ønskemad til dine gæster. Vi anbefaler denne 3-rettes menu til dine gæster. Så uanset om jeres middag skal nydes i sommerhuset eller hjemme hos jer selv, så anbefaler vi en letgæstemiddag. I de varme måneder serverer man altid let mad til gæster. Appetitten er ikke så stor i varmen, derfor kan man starte med en mindre forret.

Start med en lille appetitvækker til forret - En lille skål med rejer marineret med hvidløg og forårsgrønt. Hertil brød. Her kan du servere et glas kold hvidvin.

Stil en buffet op i skyggen i køkkenet eller under en parasol i haven på terrassen. Sørg for at maden ikke er udsat for direkte sol.  

Anret denne lækre sommerbuffet med spareribs marineret med BBQ, Kokkens mexicanske pandekager (buffet), Kokkens kyllingefilet i skiver med pesto. Små saltbagte kartofler med timian, Kokkens hjemmelavet kold kartoffelsalat. Hertil mixed frisk salat med pasta og nøddeknas på et buffetbord. Servere rødvin eller rosévin til denne buffet.

Afslut med en let sommerdessert, en frisk æbletrifli. Server evt. en dessertvin eller en sommerdrinks.

Bestil hele denne 3 retters sommermenu til dine gæster.

Bestil din sommermad 

God sommerfest - og velbekomme!