Bestil Tapas ud af huset fra vores Diner Transportable 

Vælg selv Minimum 10 Tapasrettter - Pris fra 119,-

Tapas er mange små fristende delikatesser der stammer fra det spanske køkken hvor det bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et hovedmåltid med mange forskellige retter. Tapas er utrolig spændende at spise med de mange små lækre mundfulde af velsmagende retter.

Vær opmærksom på at Tapas er ikke den samme oplevelse som en stegebuffet. Nævn dette når I byder på Tapas, at man skal smage 1 ret af det hele, evt. portionsanret dette på tallerkner, hvis det er nemmere. Fra minimum 15 kuverter. Tapas retter som kartofler, toppings, salat og brød kan stå på fælles buffetbord, resten kan portionsanrettes på tallerkner.

DKK0,00

   
Tapas ud af huset - Vælg selv Minimum 10 Tapasrettter - v/min. 15 kuverter. Pris Fra 119,-

Vi har sammensat forskellige forslag på Tapas retter ud af huset til private fester. Bestil Tapas til din fest fra vores landsdækkende diner transportable. Fra Minimum 15 kuverter.

Man bruger tapas buffet mere og mere idag til fester hvor man ikke ønsker den traditionelle buffet. Men hvor man stadig gerne vil have et stort udvalg af retter, så gæsterne selv kan betjene sig med mad. Tapas er små mundhapser, som kan bruge som en let hovedret.

Kokkens Tapas kommer på fade anrettet portionsvis, så alle har mulighed for at smage det hele.

Man kan selv anrette tapas retterne på en tallerken, hvis man vil sikre sig alle får smagt alle tapas retterne. Dette kan anbefalet ved små fester med tapas.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din tapas buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Mad ud af huset - Relaterede produkter