Mad&Vin
3 retters buffet med vin til konfirmation

Bestil Konfirmations 3-retters buffet incl. 1 fl. vin.

1 x forret, 3 x stege, 5 x tilbehør, 1 x dessert, 1 x husets vin.

Du kan vælge denne spændende luksusbuffet med et udvalg af hele stege og lækkert tilbehør til et stort tá selv bord med høflig selvbetjening. Vi har sammensat et rigtigt godt tilbud på et Totalarrangement med en 3-retters luksusbuffet incl.1 hel fl. vin pr. kuv. Alle priser er excl. levering og energi gebyr. Minimum 10 kuverter. Du kan bestille vores lakseforret som en portionsanretning for 10,- pr. kuv. hvis du gerne lige vil samle gæsterne inden de går til buffeten.

1 x valgfri Forret - 1 x valgfri Luksusbuffet - 1 x valgfri Dessert - 1 fl. Huset rødvin el. hvidvin (beregningen typisk 1/3 hvidvin og resten rødvin)

DKK318
DKK285,00

   
Totalarrangement 3-retters Luksusbuffet og Vin til konfirmationfest med mad ud af huset

Det skal være let at holde en konfirmation fest. Så bestil din festmad og vin hos Kokkens Buffet, vi bringer maden lige til døren, og henter selv de lånte fade og skåle efter konfirmations festen.

Denne konfirmations buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din buffet. HUSK der er IKKE er returret på uåbnede flasker med intakt etiket i dette tilbud.

Du vælger selv 1 x fl. Huset Rødvin eller Hvidvin pr. kuv. (her er beregningen typisk 1/3 hvidvin og resten rødvin) men du bestemmer - noter i bemk. ved bestilling hvilken fordeling du ønsker eller ring tlf. 72302005.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din konfirmations buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på dagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet buffet til din konfirmations fest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Mad ud af huset - Relaterede produkter