Bestil FORRET lige til døren fra KUN kr. 35,-

Forret ud af huset

Bestil en valgfri forret ud af huset. En forret er altid god til at starte med, da det samler gæsterne og starter festen på en hyggelige og rolig måde. Dette udvalg kan kun tilkøbes til en af vores buffet eller et menu tilbud. Ellers skal du kontakte vores kontor for en pris for kun denne ene ret.

Du kan bestille en valgfri forret til din buffet eller menu, vi har en kampagne pris på vores lufttørret skinke med melon til kun 35,- pr. kuv. Vi har også de populære tarteletter med høns i asparges, hjemmelavet fra vores eget køkken, en ellers truet ret. Min personlige favorit er fisk, det er noget af det lækreste jeg ved, og det sætter jeg altid på bordet, når det er en særlig lejlighed. Se vores udvalg af forret til fest. Minimum 10 kuverter.

DKK0,00

   
Kokkens FORRET ud af huset fra kr. 35,-

Bestil en valgfri forret ud af huset

Hovedparten af vores forretter er anrettet på fade, lige til at sætte på et buffetbord med høflig selvbetjening sammen med buffet eller menuen. Vi anbefaler et naturlig flow så forret står i starten af buffeten, derefter salater, kartofler og til sidst kødet. Du har mulighed for at få din forret portionsanrettet mod en mér pris for kun kr. 35,- pr. kuv. (se menupunkt). Perfekt til at samle gæsterne inden de skal til en buffet.

 

Mad ud af huset - Relaterede produkter